Over Ons

Beauty Icon Amsterdam - Our Story

Wij zijn een nieuwe brand op de markt gespecialiseerd in luxe wimpers.
Wij willen ons onderscheiden door het aanbieden van wimperstrips die identiek zijn aan wimperextensions.  Ons doel is om jouw make-up look perfect te maken en je klaar te maken voor fabulash selfies. 

Liefde voor uitstraling en self-confidence 

Een uitstraling waar jij je comfortabel bij voelt is voor ons heel belangrijk. Wij willen vrouwen graag net dat ene duwtje in de rug geven om zelfverzekerd voor de dag te komen.
Of je nou voor een natuurlijke look wilt gaan, of voor dress to impress. Wij hebben verschillende lashstrips voor alle soorten gelegenheden. 

Kwaliteit staat bij ons voorop.

Ons assortiment bestaat uit producten van hoge kwaliteit die vaak en zorgvuldig getest zijn. Wij zijn continue bezig met nieuwe producten uitzoeken en testen vóór dat wij deze op de website zetten.

Wij hebben samen met de beste leverancier speciaal wimpers ontworpen die gemaakt zijn van plantaardig materiaal. Wij verkopen géén wimpers van nertsharen of van plastic. 

Wij werken alleen samen met de beste en meest betrouwbare leveranciers/partners.

Wie zijn WIJ?

Beauty Icon Amsterdam is een Nederlands bedrijf gevestigd in Amsterdam.
Wij hebben een passie voor luxe wimpers en beauty tools.
Ook vinden wij dat je niet te veel moet betalen voor je wimpers. Wij hebben de ideale lashstrips voor jou ontworpen die identiek zijn aan wimperextensions. Deze kun je heel gemakkelijk thuis plaatsen, en ze er weer vanaf halen wanneer jij wilt. Waar je in de salon al snel heel veel geld betaald voor wimperextensions, kun je onze identieke lashstrips voor een eerlijke prijs kopen en deze zelfs tot wel 25 keer hergebruiken!
De producten die wij aanbieden worden ook veel gebruikt voor professionele fotoshoots en make-up looks. 

Wij heten je van harte welkom op onze webshop en kunnen niet wachten om je bij de Beauty Icon Amsterdam Family te mogen ontvangen.