Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren 

In verband met hygiëne kunnen wij geen producten retour nemen die niet voldoen aan je verwachtingen na gebruik.
Als een product beschadigd is aangekomen, of als wij een verkeerd product hebben opgestuurd, kun je deze uiteraard ruilen of je geld retour krijgen. Laat dit binnen 5 dagen na ontvangst aan ons weten.

Wij kunnen geen retour aannemen die uit de originele verpakking is gehaald of is gedragen.

Hoe moet ik een bestelling retourneren?

Mits je retour voldoet aan de bovenstaande eisen, kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het product moet voorzien zijn van de originele verpakking, labels en etiquetten. Ook mag het geen gebruikssporen bevatten.

 

Eenvoudig retourneren in 4 stappen

Stap 1: Stuur ons een mail op info@beautyiconamsterdam.com waarin je aangeeft dat je je bestelling graag wil retourneren, met het verzoek om een retourformulier te ontvangen. Deze zullen wij je per mail opsturen.

Stap 2: Print het retourformulier uit en vul deze in.

Stap 3: Stuur je bestelling op.

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres die op het retourformulier staat. Zorg dat je de retourzending voorziet van een Track & Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen misverstanden voorkomen. 
Retourkosten worden niet vergoed door ons. 

Stap 4: Ontvang het aankoopbedrag terug op je bankrekening.

Als wij de retourzending hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen weer op je bankrekening staat.